NAŠA PONUDBA

V naši ponudbi najdete stroje za različne tehnologije obdelave lesa, rezilna in obdelovalna orodja, prav tako pa tudi stroje za recikliranje topil in snovi na osnovi vode, ki nastajajo v različnih panogah proizvodnje. V svojo ponudbo vključujemo tudi stroje za predelavo poliuretana s celovito tehnološko podporo.
STROJI IN TEHNOLOGIJE ZA OBDELAVO LESA

Zastopamo priznane svetovne proizvajalce lesnoobdelovalnih strojev in drugih namenskih strojev, skrbimo za nenehno izobraževanje naših zaposlenih, k svojim kupcem pristopamo individualno in v sodelovanju z njimi poiščemo optimalno rešitev oz. tehnologijo. V naši ponudbi najdete široko izbiro lesno obdelovalnih strojev, tako za obrtniška dela, kot tudi za industrijsko proizvodnjo. Vsem svojim kupcem nudimo montažo in zagon opreme, šolanje kadrov in servisne storitve v in po garancijskem obdobju. Zagotavljamo originalne nadomestne dele.

REZILNA IN OBDELOVALNA ORODJA ZA LES

Naše kupce oskrbujemo s kvalitetnimi rezilnimi in obdelovalnimi orodij za vsako tehnologijo obdelave lesa. Tako v naši ponudbi najdete širok nabor od monolitnih (enodelnih) orodij, orodij z nalotanimi rezili, sestavljenih rezalnih orodij do orodnih garnitur. Naša prednost je, da sodelujemo s proizvajalci, ki nimajo masovne proizvodnje orodij, na ta način lahko izdelavo orodja popolnoma prilagodimo zahtevam posameznega kupca. Sodelujemo s partnerjem, ki je specializiran za proizvodnjo diamantnih orodij.

STROJI ZA RECIKLIRANJE TOPIL IN SNOVI NA OSNOVI VODE

Vrsto let že sodelujemo s proizvajalcem uparjalnikov oz. destilatorjev odpadnih topil in odpadnih vod, ki nastajajo v širši industriji. Primerni so za čiščenje vseh vrst topil in odpadne vode, ki vsebuje olja, težke kovine, detergente in druge kemične snovi. Velika prednost destilacije je, da lahko destilat ponovno uporabimo in na ta način delujemo v skladu s principi varovanja okolja. V ponudbi imamo tako uparjalnike s kapaciteto polnjenja od 15 litrov do industrijskih sistemov s kapaciteto destilacije do 12.000 litrov/uro.

STROJI IN TEHNOLOGIJE ZA PROIZVODNJO IZDELKOV IZ POLIURETANA

Poliuretan postaja vedno bolj uveljavljen in nepogrešljiv material v različnih panogah industrije – pohištvena, avtomobilska, gradbena, športna, ladjedelniška,… Gre za visoko obstojen in trpežen material, ki lahko nadomesti druge tradicionalne materiale. V sodelovanju z našim partnerjem Pozzi-Arosio vam lahko ponudimo celotno tehnologijo predelave poliuretana od komponent, strojev za predelavo, kalupov do nadaljnje obdelave pol-izdelkov in izdelkov.

AKTUALNI STROJI IZ NAŠE PONUDBE

V nadaljevanju najdete najbolj pogosto iskane stroje iz naše ponudbe. V kolikor stroja, ki ga iščete ne najdete med njimi, nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen stroj za vaše potrebe oz. vam svetovali pri tehnologiji.

PARTNERJI

KONTAKT

Meni