PONUDBA

V našem prodajnem programu najdete stroje in opremo za vse vrste tehnologij obdelave lesa, lesnih tvoriv, mehkih kovin in drugih umetnih mas, prav tako pa tudi rezilna in obdelovalna orodja. V svojo ponudbo vključujemo stroje za recikliranje odpadnih topil in snovi na osnovi vode, ki nastajajo v različnih panogah industrije, kot tretji segment pa tudi stroje za brizganje oziroma predelavo poliuretana s celovito tehnološko podporo.
STROJI, OPREMA IN TEHNOLOGIJE ZA OBDELAVO LESA

Zastopamo številne svetovno priznane proizvajalce lesnoobdelovalnih strojev, strojev za obdelavo umetnih mas in mehkih kovin, kot tudi drugih specialnih in visoko produktivnih strojev za uporabo v lesni in drugih industrijah. Velik poudarek posvečamo avtomatizaciji delovnih procesov in s tem prihranek pri času in stroških. Nenehno vlagamo v izobraževanje naših zaposlenih, k svojim kupcem pristopamo individualno in v sodelovanju z njimi poiščemo optimalno ustrezno rešitev oziroma tehnologijo. V našem prodajnem programu najdete široko izbiro lesnoobdelovalnih strojev, strojev za obdelavo umetnih mas in mehkih kovin tako za obrtniška dela, kot tudi za industrijsko proizvodnjo. Vsem svojim kupcem nudimo svetovanje, inženiring, prodajo, montažo in zagon opreme, šolanje kadrov in servisne storitve v in po garancijskem obdobju. Zagotavljamo originalne nadomestne dele.

REZILNA IN OBDELOVALNA ORODJA ZA LES

Našim kupcem v prvi vrsti nudimo svetovanje pri izbiri orodja za posamezno tehnologijo obdelave, saj je ustrezna izbira orodja ključnega pomena za kvalitetno in ekonomično obdelavo lesa. V svoji ponudbi nudimo rezilna in obdelovalna orodja, kot so: stebelni in spiralni rezkarji, svedri, žagini listi, rezkalne glave, šroparji, CNC orodja, ploščice, noži in diamantna orodja. Naša prednost je, da sodelujemo s proizvajalci, kateri nimajo masovne proizvodnje in pri katerih vsa proizvodnja poteka v Italiji, na ta način lahko zagotavljamo najboljšo kvaliteto, kratke dobavne roke, brušenje, prav tako pa lahko izdelavo orodja popolnoma prilagodimo zahtevam posameznega kupca.

STROJI, OPREMA IN TEHNOLOGIJE ZA RECIKLIRANJE ODPADNIH TOPIL IN SNOVI NA OSNOVI VODE

Pri posameznih procesih proizvodnje v najrazličnejših industrijskih panogah se srečujemo z uporabo vrsto različnih vnetljivih in nevnetljivih topil, barv, lakov, smol in pigmentov, kateri po uporabi postanejo nevaren odpadek. Prav tako pa v različnih sektorjih industrije nastaja večja količina odpadnih vod, onesnaženih z emulzijami, olji, mastmi, detergenti in drugimi pralnimi sredstvi. S tehnologijo vakuumskega destiliranja onesnaženo odpadno vodo, kot tudi odpadna topila destiliramo, kjer po postopku destilacije dobimo čist destilat prvotne snovi, torej vodo ali izvirno topilo. Destilat vrnemo v proizvodni proces in ga ponovno uporabimo. Pri tehnologiji destilacije gre v prvi vrsti za zmanjšanje porabe sveže vode in zmanjševanje odlaganja nevarnih odpadkov, s čimer delujemo povsem v skladu s principi o varovanju okolja. Kot drugo pa lahko govorimo o ekonomski upravičenosti, saj z destilacijo prihranimo pri stroških povezanih z uporabo sveže industrijske vode in oddajo nevarnih odpadkov, kot tudi pri nakupu novih topil. Ponudimo vam lahko manjše destilatorje s kapaciteto polnjenja kotla od 15 do 160 litrov. Za  industrijsko uporabo pa nudimo celoten inženiring od ideje do izvedbe destilacijskih sistemov s kapaciteto destilacije do 12.000 litrov/uro.

STROJI, OPREMA IN TEHNOLOGIJE ZA PROIZVODNJO IZDELKOV IZ POLIURETANA

Uporaba poliuretana postaja vedno bolj uveljavljena in nepogrešljiva v različnih panogah industrije – pohištvena, avtomobilska, gradbena, navtična, medicinska,… Sodelujemo z italijansko družbo Pozzi-Arosio in njihovo hčerinsko družbo Saip, katera načrtuje in proizvaja stroje in opremo po meri za vse aplikacije rabe poliuretana. V ponudbi tako najdete celovite rešitve za kontinuirano in nekontinuirano proizvodnjo izolacijskih plošč, poliuretansko peno za izolacijo komercialnih in industrijskih hladilnikov, sisteme za proizvodnjo predizoliranih cevi in izolacijo spojev, tehnološke rešitve za vsakodnevno uporabo poliuretana, nizkotlačne in visokotlačne stroje za doziranje in mešanje poliuretana in dozirne sisteme za elastomere. V tem segmentu je ključen inženiring, svojim kupcem stojimo ob strani od prvotne ideje do samega zaključka projekta.

SERVIS IN NADOMESTNI DELI

Za vse pri nas kupljene stroje in opremo nudimo celovit servis in tehnično pomoč tako v garancijskem, kot tudi v izven garancijskem obdobju. Nudimo popravila in vzdrževanje CNC strojev, kontaktnih brusilk, klasičnih strojev proizvajalcev SCM, Morbidelli, Casadei in Busellato.

Dobavljamo tudi samo nadomestne dele po posameznih proizvajalcih. Odlikujejo nas ugodne cene in kratki dobavni roki.

AKTUALNI STROJI IZ PONUDBE

V nadaljevanju najdete najbolj pogosto iskane stroje iz naše aktualne ponudbe. V kolikor stroja, ki ga potrebujete ne najdete med njimi, nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen stroj za vaše potrebe oziroma vam svetovali pri izbiri ustrezne tehnologije.

Ni strojev za prikaz

PARTNERJI

KONTAKT

Menu