O NAS

Podjetje ARHAR inženiring Logatec, d.o.o. je nastalo na osnovi dolgoletnih izkušenj v inženiringu, prodaji in proizvodnji s področja lesne in pohištvene industrije. Rastoči trgi v Vzhodni Evropi in Srednji Aziji so narekovali potrebo po ustrezni opremi in reševanju celovitih tehnoloških vprašanj. Tako smo bili od leta 1998, ko je podjetje nastalo prisotni zgolj v teh regijah. Z željo po širitvi smo se v letu 2018 začeli usmerjati tako na domače tržišče, kot tudi na tržišča Adria regije.

Zahteve po tehnoloških rešitvah, ki so jih narekovali vzhodni trgi so predstavljale izziv za takrat mlado podjetje, vendar smo izzive vseskozi uspešno premagovali, zato smo danes med vodilnimi ponudniki tehnološke opreme v pohištvenem in lesno-predelovalnem sektorju v teh regijah.

Zaradi potreb, ki jih narekujejo nekatera tržišča smo prepoznali možnost širitve naše ponudbe v segmentu strojev in opreme za izdelavo sladoleda, kar se je izkazalo kot pravilna odločitev, saj tudi v tem segmentu dosegamo kontinuirano rast in s tem prispevamo k večji stabilnosti podjetja.

NAŠE POSLANSTVO

Skupaj z našimi partnerji, s katerimi smo zgradili trden in zaupanja vreden odnos svetujemo in pomagamo našim kupcem pri uvajanju celostnih rešitev pri obdelavi lesa, tako v lesnem, kot tudi pohištvenem sektorju.

NAŠA VIZIJA

Verjamemo, da lahko s stalnim nadgrajevanjem naše ponudbe ter izobraževanjem naših zaposlenih postanemo prva izbira, dolgoročni partner in zaupnik mnogih podjetij in obrtnikov.

NAROČNIKU PONUJAMO

Svetovanje in tehnološke rešitve.

Dobavo ustrezne opreme in montažo.

Zagon opreme in izobraževanje zaposlenih.

Servis, oskrbo z rezervnimi deli, orodji in materiali za potrebe proizvodnje.

Meni