“SMART TECHNO HIGHLIGHTS”: pripravljeni za odkrivanje vsega najnovejšega pri strojni obdelavi lesa?

Samo še nekaj tednov nas loči do prireditve leta CASADEI BUSELLATO, posebnega dneva odprtih vrat, ki bo na sporedu od 19. do 30. oktobra 2020.

Preko posebne spletne strani boste lahko dostopali do spletnega predvajanja in sledili obsežnemu programu kadarkoli boste želeli, neposredno iz svojega doma.

Tako boste imeli vpogled v vse novosti – izdelkov in storitev iz ponudbe Casadei Busellato, katere bodo prikazali naši strokovnjaki iz prenovljenega prodajnega salona v mestu Thiene (Vicenza).

Prijavite se za spremljanje dogodka on-line

KAJ IMAMO PRIPRAVLJENEGA ZA VAS?

Predvsem veliko novitet, dosegljivih vsem obrtnikom in podjetjem v lesnoobdelovalnem sektorju: od obdelovalnih centrov do robnih lepilk, od tehnologij za formatiranje s posebnim poudarkom na krožnih žagah do naprednih kontaktnih brusilk in vse do klasičnih mizarskih strojev.

V družbi naših strokovnjakov boste imeli edinstveno priložnost, da si podrobneje ogledate rešitve, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Preprosto kliknite na obrazec ob vsakem videoposnetku in nekdo bo čimprej stopil v stik z vami.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, ko vam ni treba obiskati sejmov, da bi si ogledali podrobne demonstracije strojev. Sedaj lahko to storite iz domačega naslanjača.

 

CASADEI BUSELLATO, vedno z vami!

Meni