Spoštovani,

Zdravstvena situacija s COVID-19 še naprej povzroča odpovedi vseh ključnih letošnjih mednarodnih sejmov strojne obdelave lesa: eno od zadnjih uradnih sporočil, ki je prispelo pred nekaj dnevi je, da niti sejma Xylexpo, ki naj bi bil izveden novembra ne bo, čeprav je bilo prvotno uradno napovedan.

Kljub ne preveč dobrim napovedim se Casadei Busellato ne namerava ustaviti in za vas pripravlja posebno presenečenje.

Jeseni, točneje med 19. in 90. oktobrom organiziramo nov spletni dogodek, s katerim bomo “in” in vas tako v digitalnem formatu “pozdravili” v našem novem in prenovljenem razstavnem salonu v mestu Thiene (Vicenza). To bo priložnost, da vam pokažemo nove tehnologije, ki smo jih sicer želeli prikazati na sejmu; tehnologije, ki bodo Casadei Busellato še naprej predstavljale kot zaupanja vrednega partnerja za mizarje in podjetja iz lesne industrije, partnerja z dolgo zgodovino, a ob enem s stalnim pogledom na prihodnost industrije.

Naša široka paleta klasičnih strojev, obdelovalnih centrov in programske opreme, zasnovane za vsako fazo obdelave lesa, bo v času ekskluzivnih spletnih seminarjev zavzela osrednjo fazo. Naše izdelke in storitve boste lahko skupaj z našimi strokovnjaki odkrili iz udobja lastnega doma in se obrnili na nas za podrobnejše informacije s pomočjo naše ekipe, ki bo vedno z vami, tudi na daljavo.

O nadaljnjih podrobnostih glede registracije in dostopa do spletnih seminarjev vas bomo še obvestili. Za vse informacije pa nas lahko kadarkoli kontaktirate.

Se vidimo kmalu z vsemi najnovejšimi novicami iz Casadei Busellato!

 

 

 

 

 

 

Meni